privasi anjeun anu penting pikeun kami. Pikeun leuwih hadé ngajaga privasi Anjeun, kami nginpokeun ka Anjeun prakték informasi online kami jeung kemungkinan, kumaha carana ngumpulkeun sarta ngagunakeun informasi Anjeun. Pikeun gampang manggihan bewara ieu, Urang nyimpen eta dina homepage kami jeung di unggal titik sadia, dimana pribadi informasi diwanoh geus dipénta können.Google Adsense jeung cookie DoubleClick DART

Google, salaku cookies pihak-katilu, pikeun nembongkeun ka pindah kana ramatloka ieu. Pamakéan cookies DART ku Google nyandak aranjeunna, ngawula Iklan mun datang, die auf ihren Besuchen auf dieser Website sowie anderen Websites im Internet basieren. Um die DART-Cookies zu deaktivieren, können Sie die Datenschutzerklärung für Google-Anzeigen und Content-Inhalte besuchen Auf der folgenden URL http://www.google.com/privacy_ads.html Die Verfolgung von Benutzern durch die DART-Cookie-Mechanismen unterliegt den eigenen Datenschutzrichtlinien von Google. Andere Third-Party-Ad-Server oder Werbenetzwerke können auch Cookies verwenden, um Benutzeraktivitäten zu verfolgen situs ieu, éféktivitas iklan jeung alesan sejenna, disadiakeun di kawijakan privasi sorangan, pikeun ngukur, situs ieu boga aksés atawa kadali leuwih cookies ieu, nu ti advertisers pihak-katilu dipaké können.Kollektion inpormasi pribadi

Lamun anjeun didatangan situs ieu, alamat IP anu, nu dipaké pikeun ngaksés website, asup babarengan jeung kaping jeung kali tina aksés. Inpo ieu dipake éksklusif, pikeun nganalisis tren, administer loka, lagu gerakan pamaké sarta ngumpulkeun informasi demografi lega pikeun pamakéan internal. paling importantly, yén sagala alamat IP dirékam teu numbu ka émbaran diwanoh pribadi ka situs web pihak katilu sind.Links

Simkuring boga tumbu dina situs ieu pamakéan anjeun sarta rujukan. Simkuring teu tanggel waler pikeun kawijakan privasi di website ieu. Anjeun kudu sadar, yén kawijakan privasi di situs ieu bisa beda urang sorangan. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu

Eusi pernyataan ieu bisa ngarobah iraha wae di kawijaksanaan kami.