Privasi wigati kanggo kita. Kanggo luwih apik nglindhungi privasi panjenengan, kita ngandhani laku informasi online kita lan kemungkinan, carane kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi. Kanggo gampang golek Kabar iki, We sijine iku ing kaca kita lan ing saben titik dhuwur, ngendi wong dingerteni informasi wis dijaluk können.Google Adsense lan cookie DoubleClick Dart

Google, minangka cookie pihak katelu, kanggo nampilake kanggo ngalih ing situs iki. Nganggo saka cookie Dart Google mbisakake, kanggo ngawula iklan kanggo pengunjung, die auf ihren Besuchen auf dieser Website sowie anderen Websites im Internet basieren. Um die DART-Cookies zu deaktivieren, können Sie die Datenschutzerklärung für Google-Anzeigen und Content-Inhalte besuchen Auf der folgenden URL http://www.google.com/privacy_ads.html Die Verfolgung von Benutzern durch die DART-Cookie-Mechanismen unterliegt den eigenen Datenschutzrichtlinien von Google. Andere Third-Party-Ad-Server oder Werbenetzwerke können auch Cookies verwenden, um Benutzeraktivitäten zu verfolgen situs iki, efektifitas saka iklan lan alasan liyane, kasedhiya ing kabijakan privasi dhewe, kanggo ngukur, Situs iki ora akses utawa kontrol liwat cookie iki, kang saka iklan pihak katelu digunakake können.Kollektion informasi pribadhi

Nalika ngunjungi situs iki, alamat IP iki, kang digunakake kanggo ngakses situs web, mlebu bebarengan karo tanggal lan kaping akses. Informasi iki digunakake istimewa, kanggo njelasno tren, ngleksanakake situs, kanggo trek gerakan kedhaftar lan ngumpulake informasi demografi sing godhongé amba kanggo nggunakake internal. paling Jahwéh, sing sembarang alamat IP direkam ora ana sing nyambung menyang informasi dingerteni wong kanggo situs web pihak katelu sind.Links

We kudu pranala ing situs iki kanggo nggunakake lan referensi. We are ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi ing situs iki. Sampeyan kudu eling, sing kabijakan privasi iki bisa beda-beda saka kita dhewe. Pangowahan Kebijakan

Isi iki statement bisa ngganti ing sembarang wektu ing discretion kita.